Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Želite brezplačno Google oglaševanje v vrednosti 70€?


Podjetje Gorec d.o.o. je Googlov partner za Google oglaševanje, zato imamo vsake toliko časa možnost, da od Googla dobimo kupone za brezplačno oglaševanje v vrednosti 70€.

Na voljo imamo 10 kuponov za Google oglaševanje v vrednosti 70€, ki jih bomo podarili obiskovalcem spletne strani Oglasevanje.org. Poleg tega vam bomo še brezplačno (ponavadi to računamo od 50 do 150€ + ddv) odprli oglaševalsko kampanjo. Imamo pa en pogoj – če želite dobiti 70€ brezplačnega oglaševanja + vzpostavitev kampanje, da za Google oglaševanje zapravite še 70€, ki jih lahko plačate nam ali Googlu.

Za 140 € (70 gratis + 70) boste dobili od 350 do 700 (odvisno od dejavnosti) klikov. To pomeni, da bo na vašo spletno stran prišlo 350 do 700 potencialnih strank za vaše izdelke ali storitve.
Tisti, ki bi želeli dobiti bon za 70€ nam pišite na email naslov tomaz@gorec.si ali pokličite na 040 555 666. Pohitite, na voljo imamo samo 10 kuponov.

Komentiranje ni mogoče.