Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Vsi zapisi v kategoriji ‘Zaslužek na internetu’

Prijavi se na delavnico Internet

Nudimo vam izredno možnost, da se prijavite na delavnico Internet 1 ali Internet 2, kjer se boste naučili narediti dobro optimizirano spletno stran za iskalnike, kot so Google, Najdi.si,… Naredili bomo spletno stran, ki bo prinašala denar*.

Verjetno se vam ne bo nikoli več ponudila priložnost, da bi tako poceni prišli do spletne strani! Delavnice se lahko brez težav udeležijo tudi tisti, ki nimajo s tega področja nobenega predznanja.

Zaradi veliko individualnega dela z vsakim posameznikom na delavnici je število mest omejeno, zato pohitite s prijavami!


Internet 1

Na delavnici bo vsak udeleženec naredil svojo spletno stran, ki bo njegova last. V ceni delavnice je vključena tudi registracija domene in spletno gostovanje.
Z malo truda vam bo spletna stran v kratkem času povrnila ceno delavnice. Znanje, ki ga boste pridobili, pa bo zlata vredno. Z malo iznajdljivosti ga boste lahko dobro unovčili.
Trajanje: 10 ur (2 x 5 ur)
Cena: 92 € + ddv
Internet 2

Na delavnici bo vsak udeleženec naredil pet spletnih strani, ki bodo njegova last. V ceni delavnice je všteta registracija petih domen in spletno gosotvanje za vseh pet domen (domene bodo na različnih IP številkah, kar je pomembno za optimizacijo).
Na delavnici Internet 2 bodo bolj podrobno predstavljene tehnike optimizacije spletnih strani, kot pa na delavnici Internet 1.
Trajanje: 30 ur (6 x 5 ur)
Izvedba: Po dogovoru z udeleženci
Cena: 292 € + ddv


Prijavnica za seminar

Ime in priimek (obvezno)

Podjetje

Vaš email (obvezno)

Naslov (obvezno)

Poštna številka in pošta (obvezno)

Telefon (obvezno)

Prijavljam se na (ustrezno izberite)
Internet 1 (po ceni 92 € + DDV)Internet 2 (po ceni 292 € + DDV)
Seminar je zelo primeren tudi za podjetnike, ki že imajo spletno stran. Na primer, če prodajate notranja vrata in že imate spletno stran, kot jo ima naša stranka Štajerles Trade – klikni notranja vrata. Na seminarju boste naredili še eno ‘satelitsko’ spletno stran, kot je spletna stran Notranja vrata. Ta satelitska spletna stran je zelo dobro optimizirana na besede notranja vrata in lesena vrata, hkrati pa pomaga osnovni strani, da pridobi na pozicijah (Google, Najdi.si).

Teme spletnih strani, ki jih bomo naredili na delavnici, so lahko po vašem predlogu. Lahko pa vam nekaj predlogov damo mi.

Preberite si komentarje zadovoljnih udeležencev seminarja Zaslužek na internetu, ki jih najdete v prispevku www.zasluzek.org/seminarja-zasluzek-na-internetu-se-je-udelezilo-88-oseb

Za vse informacije sem na voljo na email naslovu tomaz (afna) gorec.si ali telefonski številki 040 555 666.

Lokacija: Gorec d.o.o., Obrtniška ulica 22, Trebnje
* Spletna stran, ki jo boste naredili, bo prinašala denar, če se boste z njo ukvarjali tudi po delavnici.

Vodič za zaslužek na internetu

V Sloveniji obstaja kar nekaj spletnih strani, ki pišejo na temo zaslužek na internetu. Zagotovo pa na tem področju izstopa spletna stran Lezalnik.com.

Avtor spletne strani brez zadržkov in skrivnosti opisuje kako ustvariti zaslužek na internetu. V prispevkih piše o konkretnih primerih iz prakse, objavlja svoj mesečni zaslužek,… Spletna stran ima že 279 prispevkov.

Pred kratkim je avtor spletne strani Ležalnik objavil prispevek z naslovom Vodič za zaslužek na internetu. Avtor v prispevku razumljivo opiše cel proces služenja denarja preko interneta. Vodič je razumljiv tudi za popolne začetnike, vendar tudi tisti, ki se dobro spoznajo na zaslužek na internetu, bodo zagotovo našli kakšno koristno informacijo zase.

Vse pohvale lastniku spletne strani Ležalnik za ta prispevek!

Zaslužek na internetu nima omejitev

Zaslužek na internetu
Zaslužek na internetu
nima omejitev. Seveda, pa zaslužek ne pride sam od sebe. Treba je imeti dobro idejo, veliko voljo do dela in tudi malo sreče.

Sam sem sodeloval že kar pri nekaj projektih na internetu, ki že prinašajo dober zaslužek. Nekaj je tudi takih projektov, ki zaenkrat še ne prinašajo zaslužek (trenutno celo izgubo), vendar verjamem, da bo slej ko prej prišlo do tega.

V tem članku vam bom dal par idej za zaslužek na internetu. Prepričan sem, da vam bo katera od njih všeč, oziroma vam bodo izhodišče za kakšno popolnoma novo idejo.

Prva ideja za zaslužek na internetu:

Najdite gospodarsko dejavnost, katera je na internetu iskana. Takih dejavnosti je na internetu zelo veliko. Samo malo je treba pobrskati pa se jih najde.

Meni je bila nakako najbolj všeč dejavnost za pvc okna in vrata. Pred dobrim letom sem naredil spletno stran pvc okna. Na spletni strani sem obiskovalcem, ki kupujejo pvc okna ali vrata dal možnost, da jim brezplačno priskrbimo ponudbe za njihova pvc okna in vrata.

Ko ne elektronski naslov prejmemo povpraševanja, jih pošljemo trem podjetjem, katera naredijo ponudbo in jo pošljejo nazaj. Naši obiskovalci pridejo do ugodnih ponudb, podjetja pa no novih strank. Našo storitev, pa podjetjem zaračunamo 80€ + ddv na mesec. Torej je naš zaslužek 240€ na mesec. Osebno sicer smatram, da je znesek 80€ + ddv, ki ga zaračunamo podjetjem, absolutno premajhen. Ko bodo tem trem podjetjim potekle pogodbe, bomo našo storitev krepko podražili. Na spletni strani e prodaja, bi za isti učinek računali 900€.

Spletno stran dnevno obišče 80 – 100 obiskovalcev, ki nam dnevno pošljejo 3 do 5 povpraševanj.

Verjetno se sprašujete v čemu je ‘štos’ naše spletne strani? Saj ima skoraj vsako podjetje svojo spletno stran,… Naša spletna stran se razlikuje od drugih po tem, da je zelo odobro optimizirana za iskalnike. Če v Google vpišete besedo okna, se naša stran pojavi na drugem mestu. Če vpišete pvc okna ali pvc okna cenik, se stran pojavi na tretjem mestu.

V primeru, da se stran nebi bila uvrščena tako visoko v Googlu, nebi bilo obiska ne ponudb. In stran nebi bila vredna počenega groša.

Druga ideja za zaslužek na internetu

Druga ideja za zaslužek na internetu je podobna prvi, le da stran ne daste v najem ampak jo prodate. Seveda jo lahko prodate šele takrat, ko je dobro uvščena na Googlu. Prej je brez vrednosti.

Tretja ideja za zaslužek na internetu

Ravno tako, kot v prvih dveh primerih, morate najprej najti dejavnost, oziroma ključne besede, katere se veliko išče na internetu.

Da bo bolj razumljivo, vam bom kar opisal naš primer. Z podjetjem Kip d.o.o., ki izdeluje dimnike, smo se dogovorili, da bomo za njih prodajali dimnike. Na prodajno ceno so nam dali 20% popusta. Obljubili so nam tudi vso pomoč pri prodaji, saj se mi na dimnike nismo najbolje spoznali.

Naredili smo spletno stran in jo optimizirali na ključne besedi dimnik in dimniki. Na Googlu smo bili pod obema besedama na prvem mestu.

Rekordno smo v enem mesecu prodali 12 dimnikov. Povprečna cena dimnika je okoli 700€, torej je bil naš zaslužek 140€ za en prodani dimnik.

Dimnikov ne prodajamo več, smo pa spletno stran zelo dobro prodali podjetju Kip d.o.o. Podjetje Kip, pa nam še vedno plačuje 250€ + ddv na mesec za vzdrževanje pozicij na Googlu.

Četrta ideja za zaslužek na internetu

Če ste podjetje, ki nudi neke izdelke ali storitve, čimprej optimizirajte svojo spletno stran na ključne besede, ki so pomembne za vašo dejavnost. Zagotovo, bo to vaša najboljša (cena/učinkovitost) investicija v oglaševanje in marketing.

Zaključek

Ste se vprašali, če ni malo sumljivo, da se najde nekdo, ki razkriva svoje metode za zaslužek na internetu? Če bi mu šlo res tako dobro, bi raje bil tiho in še naprej dobro služil! Zagotovo je nekaj v ozadju!

No, nekaj pa je res v ozadju! Namen tega članka je, da koga vzpodbudim, da se začne ukvarjati z istim poslom kot jaz. Konkurence v naši dejavnosti ni! Prepričan sem, da je na voljo dovolj denarja za vse. Jaz svoje projekte selim tudi na angleško in nemško govorno področje. Če bi se vsi Slovenci ukvarjali z optimizacijo spletnih strani in zaslužkom na internetu, si na globalnem trgu nebi bili konkurenca. Si pa zagotvo lahko pomagamo drug drugemu v obojestransko korist. Tako, da če ima kdo kakšen predlog za sodelovanje, izmenjavo povezav,… naj me čim prej kontaktira na email naslov tomaz afna gorec.org.

Hvala, ker ste prebrali tako dolg članek! Sprva sem mislil, da bo krajši. Vedno sem v dvomih, če ljudje sploh berejo dolge članke do konca. Ta informacija, bi me zelo zanimala, zato te prosim, če mi v kometar tega prispevka napišeš ‘prebral do konca’. Če pa je še kakšno drugo vprašanje, pripomba,… bom z veseljem odgovoril.

Domena Sex.com je vredna več milijonov dolarjev

Sex

V današnjih časih ljudje naredimo vse mogoče, da bi čim več zaslužili. Tisti, ki jim spletni marketing in oglaševanje ni tuje in želi zaslužiti, registrira spletne domene na določene besede (sex, travel, horoscope, buy,…), poskrbi, da domena pride čim višje v brskalnikih in ima s tem tudi visoko obiskanost, nato pa jo preproda za različno visoke cene. Po podatkih podjetja Sedo.com, ki se ukvarjaja z preprodajo domen, je povprečna cena za eno domeno okoli 2.000 evrov. Že imate v mislih kakšno posebno besedo, s katero bi služili (domena sex.com je že zasedena)?

Pa dajmo za primer besedo sex. Sex je po celem svetu znana beseda in vsi vemo, da se z njim da tudi zaslužiti. Nekdo je registriral spletno domeno Sex.com in čez čas z njo ogromno zaslužil – domena sex.com je namreč bila pred nekaj leti prodana za več kot 10 milijonov dolarjev. Pošteno, kajne?

Pri nas stane domena od 10 do 20 evrov na leto. Regitrirate pa jih lahko na spletni strani registracija domene.

Dobičkonosna oglaševalska niša – Pvc okna in vrata

Pvc okna

Na web stran www.e-prodaja.net najdete članek, ki je namenjen predvsem podjetjim, ki proizvajajo ali prodajajo pvc okna in vrata.

Predvidevam, da se večina podjetji, ki proizvajajo ali prodajajo pvc okna in vrata ne spoznajo najbolje na oglaševanje in marketing na internetu. Pač vsak je najboljši v svoji dejavnosti.

Članek je namenjen ravno tem, ki se ne spoznajo najbolje na oglaševanje in marketing na internetu. Toplo pa ga priporočam tudi vsem tistim, ki se ukvarjajo z oglaševanjem, marketingom, prodajo,… ne glede na to v katero gospodarsko panogo spadajo.

Ker sam osebno verjamem v moč interneta, se z vsem navedenim trditvami na spletni strani e-prodaja.net strinjam.

Na spletni strani najdete tudi ponudbo za optimizacijo spletnih strani za podjetja z dejavnostjo pvc okna in vrata. Iz navedenih cen se da ugodoviti, da so pvc okna in vrata zelo dobičkonosna oglaševalska niša.

Menim, da so navedene cene upravičene in da se investicija v to vrstno oglaševanje brez težav povrne. Nisem pa prepričan ali so v navedenem podjetju res sposobni optimizirati spletno stran, da bo ta v Googlu na prvem mestu pod ključno besedo okna ali vrata. To so namreč ključne besede, na katerih je zelo zelo velika konkurenca. Malo lažje bi bilo z besedami pvc okna ali pvc vrata. V bistvu, pa se s tem ni treba obremnjevati, saj vam računajo glede na uvrstitev vaše spletne strani.

Spletno oglaševanje in zaslužek na internetu

Če vas zanima spletno oglaševanje in zaslužek na internetu, si preberite članke na spletni strani zaslužek. Na strani je opisan zanimiv primer, kako brez vloženega centa priti do zaslužka 200 € na mesec.

Avtor odpre spletno stran (blog) na brezplačnem servisu. Na stran dodaja novice na temo, ki si jo izbere in stran vpisuje v imenike, iskalnike,…. Tako pridobiva vsak dan več obiskovalcev na svojo stran. Zaslužek pa prinese spletno oglaševanje z oglasnimi pasicami in tekstovnimi oglasi slovenskih oglaševalskih agenjcij.

Nove agencije za spletno oglaševanje

Nove agencije za spletno oglaševanje se pojvaljajo kot gobe po dežju.  V zadnjem času sem zasledil dve nove:
– adnet.si
– adpartner.si

Vsekakor odlična novica novica za vse lastnike spletnih strani. Več agencij za spletno oglaševanje pomeni večjo promocijo spletnega oglaševanja v Sloveniji. Agencije za spletno oglaševanje bodo svoje storitve tržile pri podjetjih, katera še niti ne razmišljajo o spletnem oglaševanju. Nekaj jih bodo zagotovo prepričale, da je spletno oglaševanje najučinkovitejše oglaševanje, glede na vložena sredstva.