Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Želite, da bi bila vaša spletna stran bolje uvrščena na Googlu?

Žal si kar 80% spletnih strani slovenskih podjetij zasluži negativno oceno z vidika optimizacije strani za iskalnike (Google, Najdi.si, Bing,…). Le 3% pa je takih podjetij, katerih spletna stran si zasluži oceno 5.

Za vsa tista podjetja, ki imajo slabo optimizirano spletno stran, imamo dobro novico. V našem podjetju vam lahko napišemo podrobna navodila o tem, kaj je potrebno spremeniti, da se bodo pozicije vaše spletne strani na Googlu bistveno izboljšale. V nekaterih primerih tudi za več kot 200%.

Navodila, ki jih boste dobili od nas, boste posredovali izdelovalcu vaše spletne strani, da bo naredil popravke. Popravki bodo vašemu izdelovalcu spletne strani vzeli največ dve uri časa. V izjemnih primerih lahko tudi več.

Če se boste držali vseh navodil, vam garantiramo da se vam bodo pozicije izboljšale vsaj za 50% (v večini primerov bo to več kot 100%).

Če želite naročiti navodila izpolnite spodnji obrazec. Cena navodil je 190€ + ddv.

Podjetje

Spletna stran

Kontaktna oseba

Email kontaktne osebe

 

Z dodatne informacije pišite na tomaz@gorec.si ali pokličite na 040 555 666.

Komentiranje ni mogoče.