Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Iščete cenovno ugodno rešitev za oglaševanje vaših izdelkov in storitev?

Iščete cenovno ugodno in učinkovito rešitev za oglaševanje in marketing vaših izdelkov ali storitev? Zagotovo je ena od najboljših možnosti, da se odločite za optimizacijo vaše spletne strani za iskalnike kot so Google in Najdi.si.

O koristih, ki jih prinaša optimizacija spletnih strani, oziroma SEO (Search engine optimization) sem že pisal na spletni strani Optimizacija strani. Če vam je optimizacija spletnih strani bolj slabo poznana, predlagam, da si preberete predvsem članek z naslovom  Optimizacija spletnih strani.

Če želite, da bo vaša spletna stran, pod ključnimi besedami, ki so pomebne za vašo dejavnost bolje uvrščene na Googlu imamo za vas cenovono ugodno rešitev. Za 179€ vam naredimo detaljna navodila kaj morate narediti, da bo vaša spletna stran bolje uvrščena v iskalniku Google in tudi Najdi.si. Zagotavljamo vam, da se vam bodo iskalne pozicije poboljašale vsaj za 100%. V nekaterih primerih tudi za veliko več. Prepričan sem, da bo to ena od vaših najboljših naložb v marketing.

Navodila boste posredovali tistemu, ki vam je izdelal vašo spletno stran. Ker bodo navodila napisana zelo podrobno in razumljivo, vaš izdelovalec spletne strani nebi smel imeti težav pri popravkih. V primeru, da jih bo imel, smo mu na voljo, da mu pomagamo.

Poleg navodil, vam bomo za vašo spletno stran pridobili še osem kvalitetnih zunanjih povezav. Tri povezave vam bomo pridobili z objavo PR člankov na naših spletnih straneh, pet pa z vpisom v spletne imenike.

Naročila in informacije:
Gorec d.o.o.
Tel: 040 555 666 – Tomaž Gorec
Email: tomaz@gorec.org

Cena ne vsebuje davka na dodano vrednost.

Komentiranje ni mogoče.