Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Steklarstvo.org

Steklarstvo je gospodarska panoga v kateri se obračajo kar velike vsote denarja.

Na iskalniku Google.si se mesečno išče beseda steklarstvo 1.600 krat. Kar 8.100 krat pa se iščejo pojmi, ki vsebujejo besedo steklarstvo.  Med te pojme lahko štejemo besedne zveze kot so steklarstvo cenik, steklarstvo kresal, steklarstvo omahen,….

Na osnovi navedenih podatkov sem prepričan, da tisto podjetje, ki je v Google.si visoko uvrščeno pod ključno besedo steklarstvo, dobi na ta račun kar veliko naročil.

V našem podjetju smo registrirali domeno Steklarstvo.org in naredili preprosto spletno stran. Domeno smo registrirali z končnico org, ker so bile vse druge pametne končnice že zasedene.

Namen tega prispevka je, da na spletno stran steklarstvo, dobim povezavo (kot vidite sem to ravnokar naredil). Namreč spletna stran steklarstvo je bila narejena včeraj in jo še ni v Googlu. Ta povezava pa bo pomagala, da stran pride v Google zelo hitro.

Ob tej priložnosti pa bom naredil še en test. Zanima me namreč kako visoko se bo ta prispevek uvrstil na Google.si pod besedami steklarstvo cenik, steklarstvo kresal in steklarstvo omahen. Iz tega razloga moram še enkrat napisati besede cenik, omahen in kresal.

O rezultatih vas obvestim v naslednjem prispevku.

Steklarstvo

Napiši komentar