Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Seminarji – Optimizacija spletnih strani

Seminarja Optimizacija spletnih strani, bi se zagotovo morali udeležiti vsi samostojni podjetniki in lastniki mikro in majhnih podjetji. Prav tako bi se seminarja morali udeležiti vsi tisti, ki ste v srednjih in velikih podjetjih zadolženi za prodajo, marketing, promocijo, urejanje internet strani,…

Pred časom sem na spletni strani www.optimizacija-spletnih-strani.eu napisal članek z naslovom Slovenska podjetja se ne ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani. Kar 82% podjetji, katerim sem ocenil spletno stran so si prislužila negativno oceno.

Vaša investicija za seminar, ki znaša 190€ (z promocijsko kodo PROMTOGO imate še dodatnih 10% popusta), bo zagotovo večkratno povrnjena.

Program seminarja Optimizacija spletnih strani najdete na http://seminarji.nasvet.com/optimizacija-spletnih-strani.php

Pri prijavi pa ne pozabite uporabiti promocijsko kodo PROMTOGO, ki vam bo prinesla 10% popust.

Na seminarju predavam tudi jaz.

Napiši komentar