Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Vsi zapisi v kategoriji ‘Pvc okna in vrata’

Oglaševanje za pvc okna in vrata

Povprečen človek kupuje pvc okna in vrata največ trikrat v življenju. Zaradi navedenega razloga, bi se morala podjetja, ki prodajajo in vgrajujejo okna in vrata osredotočiti na čim bolj ciljano oglaševanje. To pomeni, da njihov oglas doseže tiste ljudi, ki ravno v tem trenutku potrebujejo pvc okna ali vrata. Ko na televiziji vidite oglas za okna, kaj mislite koliko ljudi, ki vidi ta oglas, ravno v tem trenutku potrebuje okna? Po mojem mnenju veliko manj kot 1%. Seveda bodo strokovnjaki za marketing rekli, da se tukaj gre za graditev blagovne znamke, za graditev zaupanja,… To je tudi res, samo vseeno si vsi želimo tako oglaševanje ki prinese rezultate takoj.

Ali ste vedeli, da Slovenci dnevno v Google vpišemo fraze povezane z besedo okna več kot 1100 krat? In fraze z besedo vrata več kot 3000 krat na dan. Ta podatek nam lahko pove, da skoraj vsak, ki kupuje pvc okna ali vrata išče ponudnika na internetu.

Če ste podjetje, ki se ukvarja z pvc okni ali vrati, morate poskrbeti, da se vaša spletna stran pojavi čim višje v iskalniku Google. Če se ne, morate poskrbeti, da se boste, saj boste v nasprotnem primeru izgubili veliko strank.