Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Koristen seminar za podjetnike

Seminar

Želite več strank? Drage in neučinkovite reklame pa si nočete privoščiti?

O tem, da je oglaševanje in marketing na internetu najcenejši, je bilo napisanega že veliko in je splošno znano. Prepričan sem, da je oglaševanje in marketing na spletu primeren za vsaj 90% gospodarskih dejavnosti.

V sodelovanju z podjetjem Lisac in Lisac vas vabim na tri dnevni seminar Postanite vidni na internetu. Na seminarju vam ne bom govoril o koristih, ki jih prinašajo iskalni marketing, oglaševanje na internetu,… V bistvu to ne bo seminar, ampak delavnica. Vsak udeleženec seminarja si bo z našo pomočjo naredil dve spletni strani, ki bodo odlično optimzirane za iskalnike. Če spletne strani še nimate, je to odlična priložnost da pridete do svoje spletne strani, ki bo služila svojemu namenu.

Za več informacij kliknite Postanite vidni na internetu.

Preberite si tudi:
Oglaševanje, katerega rezultati so vidni takoj
Učinkoviti internet marketing

Komentiranje ni mogoče.