Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Kako najceneje do dobro optimizirane spletne strani?

Dobro optimizirana (za iskalnike – Google, Najdi.si,…) spletna stran vam lahko prinese veliko novih strank in več dobička.

Za primer vzemimo podjetje, ki prodaja (ali proizvaja) pvc okna in vrata. V Sloveniji na iskalniku Google vpišemo iskalni pojem pvc okna 4.400 krat na mesec. Besedo okna 3.600 krat, vrata 1.900 krat, garažna vrata 2.400 krat, notranja vrta 4.400 krat, vhodna vrata 2.900 krat,… Pa to še ni vse. Obstaja še cel kup besed, ki imajo sicer manj mesečnih iskanj, vendar je teh besed veliko. Kot primer vzemimo notranja vrata cenik, lesena okna, stavbno pohištvo, …

Je pa res, da je na Googlu čedalje večja konkurenca in optimizacija spletnih strani ni več tako poceni, kot je bila pred dvema letoma in še bolj nazaj. V našem podjetju Gorec d.o.o. skrbimo za optimizacijo kar nekaj podjetjem, ki se ukvarjajo z okni in vrati. Ta podjetja nam plačujejo 250 – 500 € + ddv na mesec za optimizacijo. Z rezultati pa so zelo zadovoljni. Čeprav podjetja ne vežemo z nobeno pogodbo, nam še nobeno podjetje ni prekinilo sodelovanja.

Če bi radi strošek optimizacije zmanjšali na minimum, vas vabim na delavnico Zaslužek na internetu 1, ki se bo pričela v soboto 1. oktobra. Vsak udeleženec delavnice bo z našo pomočjo naredil eno spletno stran, ki bo odlično optimizirana za iskalnike. Če spletne strani še nimate, je to idealna prilika da z minimalnim stroškom pridete do dobro optimizirane spletne strani. Če spletno stran že imate, ne bo nič narobe, če naredimo še eno, ki bo bolje optimizirana kot vaša prvotna. Z znanjem, ki ga boste pridobili, pa boste lahko kasneje sami optimizirali vašo prvotno spletno stran.

Delavnica bo bila štiri krat po 7 ur (ne šolskih). Vsak udeleženec brezplačno dobi eno domeno in gostovanje za dobo enega leta. Cena delavnice je 230€ + ddv. Za dodatna vprašanja in prijave izpolnite spodnji obrazec.

Za primer si poglejte spletno stran www.hisenakljuc.si, ki je na Google.si pod ključno besedo montažne hiše na tretjem mestu. Spletna stran je delo Petre, ki je bila udeleženka naše delavnice. Zradi dobrih pozicij je spletna stran zanimiva za oglaševanje podjetij, ki se ukvarjajo z montažnimi hišami. Petra s to svojo stranjo iztrži več kot 500 €. Več o tem si preberite tukaj.

 

Obrazec za prijavo ali dodatne informacije

Ustrezno izberite
 Prijava Zahteva za dodatne informacije

Ime in priimek (obvezno)

Podjetje

Email (obvezno)

Poštna št. in pošta (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Vaša vprašanja:

Komentiranje ni mogoče.