Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Vsi zapisi v kategoriji ‘Izdelava spletnih strani’

Seminar – Kako do učinkovite spletne strani?

seminar

Radoš Skrt je lastnik spletnega portala Nasvet.com – portala na temo internet marketing. Ker gospoda poznam in ker bom tudi predaval na enem od prihodnjih seminarjev, ki jih bo on organiziral, sem uspel pridobiti promocijsko kodo za 10 % popust za udeležbo na seminarju.

10. decembra bo v Ljubljani predavalo 9 vrhunskih strokovnjakov s področja internet marketinga. Če želite svojo spletno stran spremeniti v donosno prodajno orodje, je seminar »Kako do učinkovite spletne strani?« zagotovo dogodek, ki ga nikakor ne želite zamuditi.

Ta seminar vam bo s pomočjo številnih praktičnih primerov in teoretičnih nasvetov pokazal odgovore na pogosta vprašanja kot so:

-Kako se izogniti najpogostejšim napakam pri izdelavi ali prenovi spletne strani?
-Kako poskrbeti za stalni dotok obiskovalcev na vaše spletne strani?
-Kako izkoristiti internetno trženje in povečati prodajo svojih izdelkov/storitev?
-Zakaj je potrebna optimizacija spletnih strani in kako stran optimizirati da bomo dosegli najboljše pozicije na spletnih iskalnikih?
-Kako lahko obiskovalce strani pretvorimo v kupce?
-Kako pripraviti najbolj uspešne oglaševalske akcije?
-Kako lahko Facebook in ostala socialna omrežja izkoristite sebi v prid?
-Kako lahko izmerimo učinkovitost spletnega oglaševanja?

Odgovore na vsa ta vprašanja in še mnogo več boste izvedeli 10. decembra, če boste obiskali seminar »Kako do učinkovite spletne straniKliknite in se prijavite še danes!

Vljudno vabljeni!

P.S.: Uporabite promocijsko kodo PROMTG za uveljavitev popusta še danes. Število mest je namreč omejeno.
Kodo vnesite v polje “Promocijska koda”, ki se nahaja na prijavnem obrazcu na strani http://seminarji.nasvet.com/ucinkovite-spletne-strani.php