Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Vsi zapisi v kategoriji ‘Iskalni marketing’

Seminar za Google iskalni marketing

Seminar za iskalni marketing na Google

Vas zanima iskalni marketing, oziroma oglaševanje na iskalniku Google? Podjetje Adverto za vas pripravlja seminar, kjer boste izvedeli vse na temo iskalni marketing, oglaševanje preko Google AdWords, pokazali vam bodo praktične primere,…. Izvedeli boste tudi osnove o optimizaciji spletnih strani za iskalnike kot so Google in Najdi.si. Več o seminarju si lahko preberete na spletni strani podjetja Adverto.

Splošno znano je, da je iskalni marketing učinkovito in cenovno najbolj ugodno oglaševanje v tem trenutku. Ker je cenovno ugoden, si ga lahko privoščijo tudi manjša podjetja in samostojni podjetniki. Vsekakor pa te priložnosti ne smejo izpustiti večja podjetja, za katera bo to minimalni strošek. Rezultati pa zagotovo bodo, saj je iskalni marketing zelo ciljano oglaševanje in je po mojem mnenju primeren za vsaj 90% podjetji.

Seminar bo v torek 22.9., s pričetkom ob 9:00

Spletno oglaševanje v Sloveniji zraslo kar za 77%

Marketing

Spletno oglaševanje v Evropi je v letu 2008 zrastlo za 21,6%. Največjo, kar 77% rast spletnega oglaševanja je beležila Slovenija. Bruto vrednost spletnega oglaševanja v Sloveniji je bila leta 2008 19,6 miljona evrov.

Spletno oglaševanje na evropskem trgu je lani doseglo znesek 12,9 miljarde evrov. Največji delež spletnega oglaševanja je imel iskalni marketing (43%). Oglaševanje z oglasnimi pasicami (banerji) pa je doseglo 29% tržni delež v skupnem kolaču spletnega oglaševanja.

Vir: IBA Europe, Finance.si