Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Vsi zapisi v kategoriji ‘Iprom’

Video oglasi podjetja Iprom d.o.o.

iprom

Podjetje Iprom d.o.o. se že osem let uspešno ukvarja z oglaševanjem na internetu. V njihovo oglaševalsko mrežo spletnih strani se lahko prijavi vsak lastnik spletne, katera imam vsaj minimalen obisk in ne vsebuje porno in druge nelegalne vsebine.

Podjetje Iprom d.o.o. je nekakšen posrednik med naročnikom oglaševanja in spletnimi stranmi, katera nudijo oglaševanje na svojih straneh. Vsi lastniki spletnih strani dobro vedo, da je podjetja, ki bi bila pripravljena oglaševati na njihovi spletni strani zelo težko dobiti. Kljub temu, da v zadnjem času vse raziskave kažejo, da je oglaševanje na internetu nekajkrat cenejše od drugih medijev, glede na učinkovitost.

Male spletne strani niso interesantne za velike oglaševalce, ker dosežejo premajhno število različnih ljudi. Tukaj pa nastopi podjetje Iprom, ki ima v svoji mreži več sto slovenskih spletnih strani in tako doseže zelo veliko ljudi. Oglaševalci tako dobijo cenovno ugodno oglaševanje z velikim dosegom, manjše spletne strani pa nekaj oglaševalskega denarja, da si vsaj pokrijejo stroške, ki jih imajo z svojo spletno stranjo. Mirno lahko rečemo, da ima podjetje Iprom velike zasluge, za preživetje veliko slovenskih spletnih strani.

Pred kratkim je podjetje Iprom ponudilo slovenskim podjetjem možnost oglaševanja na internetu z video oglasi. Video oglasi so doživeli pravi bum. Oglaševalci so dobili boljše rezultate oglaševanja, lastniki spletnih strani pa večji oglaševalski prihodek. Po mojih izračunih lahko sedaj lastnik spletne strani z dnevnim obiskom 2000 unikatnih obiskovalcev mesečno zasluži od 150 do 400 €. Znesek je odvisen od pozicije in vsebine video oglasa. Če vam uspe zaslužiti 400€ je to isto, kot če bi bili v Ljubljani lastnik manjšega stanovanja in bi ga oddajali v najem. Je pa do spletne strani z obiskom 2000 unikatov dnevno priti veliko lažje, kot do stanovanja v Ljubljani ! Kako do spletne strani z obiskom 2000 unikatov dnevno pa bom obširno napisal čez nekaj časa. Zainteresirani ? Za dodatne informacije pišite tukaj.