Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Direktni marketing po zdravi pameti

Direktni marketing po zdravi pameti

Knjigo Direktni marketing po zdravi pameti, ki jo je napisal Drayton Bird, sem prebral že pred dvema letoma. Potem sem jo posodil direktorju podjetja Dobratrgovina d.o.o. (www.dobratrgovina.com), da bi jo prebral še on.

Ker sem solastnik podjetja Dobratrgovina d.o.o., sem bil zelo zainteresiran, da tudi on prebere knjigo Direktni marketing po zdravi pameti. Take in podobne knjige ti dajo veliko znanja in novih idej, kar je v današnjem času nujno potrebno, če se greš podjetništvo.

Direktor knjige ni prebral. Žal se ne zaveda koliko znanja (na koncu tudi denarja) ti dajo take knjige. Verjetno je sam pri sebi imel izgovor, da nima časa in da v knjigi ni nič posebno pomebnega, kar bi moral vedeti.

Ker sem zaiteresiran, da knjigo Direktni marketing po zdravi pameti prebere tudi direktor, imam za njega posebno ponudbo. Naj knjigo prebere in če bo ugotovil, da je bilo branje knjige izguba časa, mu dam 200 evrov. Brez kakršnega koli vprašanja, dokazovanja,…..

Knjige Direktni marketing po zdravi pameti ne bom opisoval. Lahko pa mi verjamete, da bi jo morali prebrati vsi tisti, ki se greste podjetništvo. Pa tudi vsi tisti, ki še razmišljate, da bi se podali v podjetništvo. Mi verjamete, ali želi še kdo garancijo z 200 evri?

Kratek opis in vsebino knjige najdete na internet strani podjetja Lisac & Lisac.

12 komentarjev na zapis “Direktni marketing po zdravi pameti”

 • G.:

  Zelo prepričljivo, se konec tedna oglasim pri tebi. Garancija je namre vabljiva … Ampk raje kot garancijo bi absorbiral znanje, saj ti lahko prinese več koristi, kot “le” 200€ … Bom prepričal tvojega direktorja ;))

 • Oglaševanje in marketing:

  Tudi tebi bi ta knjiga prišla zelo prav. Čeprav se zadnje čase ne ukvarjaš z trženjem, je vseeno dobro da jo prebereš. Tako boš prišel do cel kup novih idej za trženje.
  Vsekakor pa bi jo morala prebrati tvoja zaposlena!

 • Jani:

  Tudi za ostale velja ta ponudba 200 evrov?

 • Tomaž … 🙂 tole je pa zanimiva ponudba. Ampak resnica je takšna, da so ljudje, ki bodo knjigo prebrali tudi brez vsake garancije – ker pač verjamejo v to, da se da z dodatnim znanjem veliko naučiti.

  Druga skupina pa se bo tvoji ponudbi smejala, še naprej bodo raje gledali poročila in resničnostne šove na televiziji.

  Birdova knjiga ni čisto za vsakogar. Ker je debela, ker je notri zelo veliko informacij in ker je potrebno tudi kakšno zadevo narediti, če želiš imeti od knjige koristi.

  Sicer pa odlična ponudba!

 • Ja res je debela! Ni jo enostavno za prebrati. Jaz sem jo prebral, ko sem bil predlanskim na potovanju po ZDA in Mehiki. V takih primerih se najlažje 100% posvetim knjigi!

  Direktor pa je sprejel ponudbo!

 • Sedaj je pa res že čas, da še jaz kaj napišem. Ja, ponudbo sem sprejel.
  To knjigo sem imel zraven računalnika doma vsaj pol leta. Videl sem jo vsak dan, nisem pa se odločil za branje. Imel sem razne izgovore, glavni pa, da nimam časa. Nikoli nisem pomislil, da noter ni nič pametenga, …. Pač nisem.
  Knjigo bom z veseljem prebral, pa ne zaradi 200 EUR.
  Moram pa priznat, da si se tole odlično spomnil. Če me pa slučajno kjiga res razočara, bom pa vzel 200 EUR in povabil par prijateljev na pivo ali dva.

  LP

 • Katja:

  No g.direktor,ko boste knigo prebrali bi pa tudi jaz rada prišla na vrsto za branje.Imam pa še en boljši predlog,da dir.Boris nadaljuje s svojim tempom dela naprej,tako kot do sedaj,ker je to za vse nas zaposlene veliko bolj rentabilno,jaz pa namesto njega preberem knjigo.
  Tako bomo vsi zadovoljni..jaz bom prišla do knjige,ki si jo želim prebrati,veliko prej!DOBRATRGOVINA bo imela svojega direktorja na poziciji 24h na dan..ti Tomaž boš pa prišparal 200,00 eur…
  no?kaj pravite?

 • Aleš Povše:

  Vidim, da bom moral to knjigo tudi jaz prebrati! Tudi prepričan sem, da bom v tej knjigi našel kup odličnih potez za višjo prodajo. Ampak ima kdo kakšen predlog, kako doseči, da bom te ideje tudi udejanil? Obstaja tudi kaka knjiga, ki te v to prisili?

 • Ciril:

  Tomaž, jaz mislim da tvoja garancija 200€ ni potrebna, saj je po mojih izkušnjah že tvoja beseda dovolj dobra garancija. Če ti praviš, mora biti dobra.
  Do sedaj so mi bile všeč še vse knjige, ki si mi jih priporočil in bom tudi tole definitivno vzel v roko.
  Je pa zelo dobro če imaš dober vir pravih knjig, saj so pravo bogastvo znanja.
  Menim da je v knjigah povzetek in bistvo avtorjevih izkušenj, ki jih je nabiral leta svoje kariere oz življenja in če prebereš knjigo, je kot bi poslušal nasvet izkušenega strokovnjaka.

  P.S.: je pa že čas, da jo tudi ti začneš pisat 🙂

 • Rudi:

  Knjige, ki jo napišejo veliki strokovnjaki na določenem področju so ponavadi neprecenjivega pomena. Tudi sam sem jih prebral že veliko. Preprčali ste me. Tudi tole si želim prebrat.

  Aleš – mislim da je najboljši način, da te prisili…da takrat ko imaš nek problem, namesto da bi razmišljal sam..v roke vzameš knjigo. Torej dobro bi bilo imeti doma ali pa v pisarni čimveč knjig. Že 10 minut branja je veliko.

 • grega:

  ko sem prebral tole celotno razpravo sem se odločil da si bom sposodil knjigo in jo prebral. knjiga je SUPER, vendar se mi zdi, da je knjiga še bolj razumljiva, če se dejansko ukvarjaš z nečim. Da si stvari takoj predstavljaš na svojem projektu v realsnosti.
  knjiga bi bila še ekstra odlična, če bi kdo izplačal 200€ 😉

 • Knjigo na seminarju kupili in vsake toliko časa ” polistamo”