Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Zakaj obisk vaše spletne strani ni takšen kot bi si želeli?

Pravijo, da če te danes ni na internetu, nimaš veliko možnosti za poslovni uspeh. Zato verjamem, da imate praktično vsi svojo spletno stran.

Zdaj pa bom vprašal nekoliko drugače. Vpišite v iskalnik Google.si vaš najpomembnejši prodajni artikel ali storitev. Kje se nahajate v tem primeru?

Če ste med 1. in 3. zadetkom verjetno že danes dobro služite. Če ste na prvi strani, je za vas še upanje. Če pa vas ni na prvi strani imate precej malo možnosti, da bi preko spleta karkoli prodali.

Oglaševanje še nikoli ni bilo tako poceni kot je danes. Pomembno je, da vemo kako takšno oglaševanje na spletu kakovostno izpeljati. Verjamem, da se strinjamo, da je takšno oglaševanje precej bolj enostavno, če imate jasna in točna navodila ter nekoga, ki vam pri tem pomaga in ga lahko vprašate za nasvet. Ravno to ponuja Delavnica internet 1.

Kako je oglaševanje na spletu lahko poceni, nam bo na delavnici v Trebnjem, v soboto 26.03.2011 od 9 do 18 ure pojasnil Tomaž Gorec. Cena omenjene delavnice je 92€ + ddv. Če želite, da bo vaše oglaševanje v prihodnje učinkovito se prijavite na omenjeno delavnico preko obrazca na naši strani.

Vaše ime in priimek (obvezno)

Podjetje

Elektronski naslov (obvezno)

Vaš naslov (obvezno)

Kraj (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Komentiranje ni mogoče.