Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Podjetniki, uprimo se davku na nepremičnine!

Vlada Republike Slovenije želi uvesti nov davek na nepremičnine, ki bo zelo obremenil podjetja. Predlog vlade je, da vse poslovne in industrijske nepremičnine obdavči z davčno stopnjo 0,80% letno od vrednosti nepremičnine.

Osnova za odmero davka je vrednost nepremičnine, ki jo vodi GURS (Gedetska uprava Republike Slovenije). Vemo, da so cenitve GURS-a bile narejene, ko so bile cene nepremičnin najvišje. Tako, da je danes vrednost večina nepremičnin po GURS-u zelo precenjena.

Podjetniki ne razumemo, kako lahko vlada Republike Slovenije predlaga v teh kriznih časih tako visok davek. Podjetjem gre že tako slabo, sedaj pa jih bi obremenili še z dodatnim davkom na nepremičnine. Za primer poglejmo sosednjo Avstrijo, ki sploh ne pozna davka na nepremičnine.

Kmetje so se zorganizirali in napovedali proteste in zapore z traktorji. Vlada je že popustila njihovim zahtevam in zmanjšala davčne stopnje za gozdove,.. Kar je pravilno, saj je vlada tudi njih želela absolutno preveč obdavčiti.

Smo tudi podjetniki dovolj složni in organizirani, da stopimo skupaj in preprečimo sprejetje tega nepoštenega davka?

Na strani www.daveknanepremicnine.com se pridruži Društvu lastnikov nepremičnin v katerem se bomo borili proti sprejetju novega davka na nepremičnine.

Vsak glas šteje!

Davek na nepremičnine

Komentiranje ni mogoče.