Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Vsi zapisi v kategoriji ‘Brezplačno spletno oglaševanje’

Steklarstvo.org

Steklarstvo je gospodarska panoga v kateri se obračajo kar velike vsote denarja.

Na iskalniku Google.si se mesečno išče beseda steklarstvo 1.600 krat. Kar 8.100 krat pa se iščejo pojmi, ki vsebujejo besedo steklarstvo.  Med te pojme lahko štejemo besedne zveze kot so steklarstvo cenik, steklarstvo kresal, steklarstvo omahen,….

Na osnovi navedenih podatkov sem prepričan, da tisto podjetje, ki je v Google.si visoko uvrščeno pod ključno besedo steklarstvo, dobi na ta račun kar veliko naročil.

V našem podjetju smo registrirali domeno Steklarstvo.org in naredili preprosto spletno stran. Domeno smo registrirali z končnico org, ker so bile vse druge pametne končnice že zasedene.

Namen tega prispevka je, da na spletno stran steklarstvo, dobim povezavo (kot vidite sem to ravnokar naredil). Namreč spletna stran steklarstvo je bila narejena včeraj in jo še ni v Googlu. Ta povezava pa bo pomagala, da stran pride v Google zelo hitro.

Ob tej priložnosti pa bom naredil še en test. Zanima me namreč kako visoko se bo ta prispevek uvrstil na Google.si pod besedami steklarstvo cenik, steklarstvo kresal in steklarstvo omahen. Iz tega razloga moram še enkrat napisati besede cenik, omahen in kresal.

O rezultatih vas obvestim v naslednjem prispevku.

Steklarstvo

Darilo v vrednosti 200 evrov, za vsako podjetje registrirano v Sloveniji

Darilo v vrednosti 200 evrov lahko dobi vsako podjetje, ki je registrirano v Sloveniji. Darilo lahko izkoristite za optimtimizacijo vaše spletne strani za iskalnike kot so Najdi.si in Google. Po optimizaciji se bo obisk vaše spletne strani močno povečal. Nekaterim tudi za 100%, odvisno od dejavnosti, ki jo opravljate. Če ne poznate koristi optimizacije spletne strani si preberite moj članek z naslovom Oglaševanje, katerega rezultati so vidni takoj, ki je bil objavljen v reviji Finance.

Darilo lahko dobi čisto vsako slovensko podjetje, brez kakršnih koli obveznosti in drobnega tiska. Edini pogoj je, da se prijavite na E novice spletne strani Oglaševanje in marketing. Prijavo najdete na desni strani zgoraj, kjer vpišete svoj email naslov. Kot prijavljeni na E novice, boste največ enkrat do dvakrat mesečno dobili na email obvestilo o novem prispevku na tej strani ali kakšno drugo zanimivo novico na temo oglaševanje in marketing. Rok za prijavo na E novice je do 24.4.2009. (podaljšano do 29.4.2009) Če se prijavite kasneje, žal darilo ne boste dobili!

Darilo v vrednosti 200 evrov zajema:
– optimizacijo spletne strani na tri ključne besede (on site)
– analizo ključnih besed za vašo dejavnost
– pridobitev petih povezav na vašo spletno stran
– 1 uro brezplačnega svetovanja na temo optimizacija in oglaševanje na spletu

V primeru, da nimate spletne strani lahko darilo v vrednosti 200 evrov izkoristite za izdelavo spletne strani.
Pridržujemo si pravico, da vam ne optimiziramo spletne strani, če je tehnično narejena tako, da to bistveno oteži delo (takih strani je do 2%). Prav tako vam ne moremo optimizirati stran, ki je že optimizirana.
23.4.2009
Akcijo smo podaljšali do 29.4.2009, ker smo se z podjetjem Lisac & Lisac dogovorili, da bodo obvestili svoje stranke o tej akciji.

Podarimo spletno oglaševanje v vrednosti 150 €

Vsem obiskovalcem spletne strani Spletno oglaševanje in marketing podarjamo brezplačno spletno oglaševanje v vrednosti 150 €.

V našem podjetju smo naredili raziskavo o spletnem oglaševanju in prišli do rezultatov, da je spletno oglaševanje zelo učinkovito, vendar se večina slovenskih podjetji še ni odločila za spletno oglaševanje. Ravno zato smo se odločili, da ponudimo brezplačno spletno oglaševanje in damo možnost podjetjem da se seznanijo z oglaševanjem na spletu.

Če ste se odločili za brezplačno spletno oglaševanje, nam pošljite oglasne pasice (ali kode) velikosti 468×60, 160×600 ali 120×600 na naslov tomaz afna gorec.org. V elektronski pošti pripišite, da želite koristiti brezplačno ponudbo iz spletne strani Spletno oglaševanje in marketing.

Vrednost 150€ bomo obračunali po ceni kot jo nudi eden večjih in tudi cenejših ponudnikov spletnega oglaševanja v Sloveniji (Bolha.com) in sicer cena prikaza oglasne pasice velikosti 468×60 2,5€ za 1000 prikazov in cena prikaza oglasne pasice velikosti 160×600 5 € za 1000 prikazov.
Vaše oglasne pasice bomo prikazovali na tistih naših spletnih straneh, ki se nam zdijo najbolj primerne in učinkovite za oglaševanje vaše dejavnosti.
Ponudbo za brezplačno spletno oglaševanje lahko koristijo samo podjetja in samostojni podjetniki.

Brezplačno spletno oglaševanje

Vsem, ki berete moje nasvete na temo spletno oglaševanje boste v kratkem deležni lepega darila. Izkoristili boste lahko brezplačno spletno oglaševanje na naših straneh. Za podobno spletno oglaševanje, bi pri večini ponudnikov spletnega oglaševanja v Sloveniji plačali 200 do 300 €, pri nas pa boste spletno oglaševanje dobili čisto brezplačno in brez kakršnih koli obveznosti. Pogoj je le da berete moj blog !

Brezplačno spletno oglaševanje bomo ponudili, čez približno mesec dni, ko bomo stran imela malo večji obisk in s tem več kandidatov za brezplačno spletno oglaševanje.