Internet oglaševanje Brezplačen nasvet za optimizacijo Kako napisati dobro prodajno pismo Enostavno do pravih ključnih besed Brezplačne povezave za vašo stran
E-novice
Želite prejemati
brezplačne koristne
nasvete?
Vreme Slovenija
Oglas
Vremenska napoved
Oglaševanje in marketing
Spletnih strani na temo spletnega oglaševanja je ogromno, ampak a nudijo tudi uporabne informacije za oglaševanje in marketing? Že po hitrem pregledu te spletne strani boste zaključili, da vam bo stran prav prišla pri preučevanju možnosti oglaševanja na spletu.

Brezplačn nasvet za optimizacijo vaše spletne strani

Ena posebna ugodnost za obiskovalce spletne strani Oglaševanje in marketing.

Vsak mesec bomo enemu obiskovalcu brezplačno svetovali kaj mora popraviti na svoji spletni strani, da bo ta bolje uvrščena na iskalnikih (Google, Yahoo, Najdi.si, Bing,..).

Če želite brezplačni nasvet za svojo spletno stran, izpolnite spodnji obrazec:

Ime in priimek

Vaš E-mail

Vaša spletna stran

Pridržujemo si pravico, da sami izberemo kateremu obiskovalcu bomo dali brezplačen nasvet. Izbrali bomo tisto spletno stran, ki ima največ napak z vidika optimizacije za iskalnike. Če nam bo dopuščal čas, bomo brezplačen nasvet dali dvema obiskovalcema.

Ker je spletna stran Oglaševanje in marketing namenjena podjetnikom, bomo nasvete delili le spletnim stranem, ki so last podjetji ali samostojnih podjetnikov.

10 komentarjev na zapis “Brezplačn nasvet za optimizacijo vaše spletne strani”

 • Odlično je da se deli znanje, saj smo tako vsi bistveno boljši. Znanja pa tako nikoli ni dovolj.

 • Tek:

  Glede na to da dajete nasvete podjetnikom, bo potrebno registrirati podjetje. Sicer pa zanimiv pristop.

 • Nasveti vedno prav pridejo, če so pa brezplačni pa še toliko bolje.

 • Kako ravnati v spletu in povečati svojo reklamo in posledično prodajo, je vsekakor dobrodošlo, vendaj je predhodno potrebno imeti nekaj pojma o tem, kaj se dela pri optimizaciji.

 • Super zadeva! Včasih že en minimalen nasvet močno pomaga izpoljašati pozicijo v Googlu. Malo je možnosti, da bi se tak dragocen nasvet v zvezi z optimizacijo dobil zastonj. Tu je to mogoče – upam, da moja spletna stran (fasaderstvo, slikopleskarstvo) tudi dobi še kakšen dodaten nasvet od strokovnjakov oprimizacije.

 • Za zdravje je možno skrbeti na različne načine. ali pa nam zanj sploh ni mar. Eden od učinkovitih načinon kako skrbeti za zdravje je homeopatski program CH_select. Z njim najdemo optimalno zdravilo.

 • Ker sem popolna novinka pri izdelavi in urejanju spletne strani Depresija, bom zelo vesela, če bom izžrebana za brezplačen nasvet opimizacije moje spletne strani.

 • Super,zopet bomo pametnejši,skuham si še kavo in poizkusim mamino potico,potem pa čakam ,da me najde sreča in da osvojim še nekaj novega znanja.

 • Nasveti – brezplačni ali plačljivi? Iščem rešitev za najboljšega 🙂 Vsekakor pa več glav več ve. Upam in računam na dober rezultat. Še posebej v turizmu, ker bo čas dopustov ravnokar tukaj.

 • Fino je dobiti brezplačni nasvet, ki je v pomoč. Srednješolska matura je že za mano, nekoč pa bom z vašo uvodno pomočjo in motivacijo maturirala tudi iz področja optimizacije. Upam, da bo uspešno opravljena matura tudi rezlutat mojih tečajev in inštrukcij.

Napiši komentar